Cumartesi, Eylül 21

TFF!Süper Lig’den istifa eden Bayram Saral’dan ilk açıklama geldi

Sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni eden Otyakmaz, şöyle konuştu: “Bugün Trendyol 1. Liginde 2024-2025 maçlarını çektik. Kazasız, sorunsuz, güzel, çatışmasız, keyifli bir şampiyonluk diliyorum. Keşke tüm takımlarımızın başına gelse.” dedi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

“Önemli kararlar aldık”

TFF yönetim kurulundaki görev dağılımının cuma günü yapılacak toplantıda netleşeceğini belirten Otyakmaz, şunları söyledi: “Çok acil olarak alınması gereken kararlar vardı. Yönetim kurulunun ilk toplantısını yaptık ve önemli hale getirdik. Görev dağılımı konusunda acelemiz yok, acil sorunları çözdükten sonra bir icra komitesi kurduk, cuma günü buluşacağız.” “Görev dağılımı netleşecek.” dedi.

BAYRAM SARAL’DAN AÇIKLAMA!

1718744

Otyakmaz, Bayram Saral’ın istifasına ilişkin soruyu şöyle yanıtlayarak sözlerini şöyle tamamladı:

“Cumhurbaşkanımız Bayram gerçekten bize ciddi bir güç katıyordu ama anladığım kadarıyla bazı algılar oluşmaya başladı. Sanki ‘vatandaşlık’ söz konusuydu. Başkan Bayram bizi zor durumda bırakmamak için bir fedakarlık yaparak görevinden istifa etti. Ama biz her zaman onun yanındayız. Onun engin tecrübesinden faydalanacağız. Birlikte kalıp yola devam etmek isteriz ama düşünceliliğinden dolayı kendisine teşekkür etmeliyim.

Önceki içerik Sonraki içerik
Kulüpler Birliği Başkanlığına yeniden seçildiKulüpler Birliği Başkanlığına yeniden seçildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber