Cumartesi, Temmuz 27

Nilüfer’de Squash Şampiyonası heyecanı – SPOR

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Squash Şampiyonası büyük rekabete sahne oldu. 3 gün süren maçların galipleri ödüllendirildi. Türkiye Gelişen Spor Sektörleri Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Squash Şampiyonası, Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyesi Altınşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen ve büyük mücadelelere sahne olan şampiyona 3 gün sürdü. Erkekler ve kadınlar kategorilerinde düzenlenen şampiyonaya 12 ilden toplam 155 sporcu katıldı. Genç takımlarda 102, büyükler takımlarında ise 53 sporcunun yer aldığı maçlar heyecanlı geçti. Yarışmalar sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi.
Türkiye Gençler Squash Şampiyonası’nda 11 yaş altı bayanlarda Ümmü Naz Dinçer, erkeklerde Deniz Korer, 13 yaş altı bayanlarda Beril Kırca, erkeklerde Mustafa Tezel, 15 yaş altı bayanlarda Zeynep Türkyılmaz, Eymen Özkılıç erkeklerde 17 yaş altı Doğa Kasnak, erkeklerde Ferruh Dinçer, 19 yaş altı kadınlarda Selenay Kılıç ve erkeklerde Mümin Bilen ilk sıralarda yer aldı.
Erkekler ve kadınlar kategorisinde 50’den fazla sporcunun katıldığı Türkiye büyükler squash şampiyonasında Esma Kavakçı ve Mümin Fehim Bilen birinci oldu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ise başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti. Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi olarak squash sporunu destekleyen temel kurumlardan biri olduğunu belirterek, bir spor kenti olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti. Türkiye Squash Türkiye Spor Branşlarını Geliştirme Federasyonu Koordinatörü Burhan Atasoy da Nilüfer Belediyesi’ne misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Squash sporunun yaygınlaştırılması için çalıştıklarını belirten Atasoy, şampiyonayı kazananların milli takım aday kadrosuna katılacağını duyurdu. Nilüfer Belediyespor, 32 sporcuyla katıldığı şampiyonada 4’ü birincilik olmak üzere toplam 14 madalya kazandı. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber