Salı, Ekim 22

Malatya’da korkunç kaza! Askeri araç otomobile çarptı: 5’i asker 8 kişi yaralandı

Malatya’da kaza, saat 22.30 sıralarında Malatya-Sivas karayolu Kendirli ilçesi yakınlarında meydana geldi. Kavşakta askeri araç ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil çarpıştı.

5 ASKER, 8 YARALI

Kazada, görevden dönen jandarma personelinin bulunduğu araçta bulunan 5 asker ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan 8 yaralı, daha sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan Malatya-Sivas karayolu, araçların yoldan kaldırılmasının ardından kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

MALATYA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Seddar Yavuz, kazaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Değerli hemşerilerimiz, dönüş yapan jandarma aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5’i jandarma personeli olmak üzere 8 kişi yaralandı. Görevden alınan ve sivil bir araçla “Yaralılar hızla hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlandı” dedi.

(DHA)

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber