Cuma, Ekim 18

Bunu kademeli emekli olduktan sonra bile duyduk… 5 yıllık erkek arkadaşından ayrılan Nilperi Şahinkaya’dan kademeli ayrılık

Bir Zamanlar, Kuzgun, Yeni Hayat ve Yasak Elma gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, son dönemde özel hayatıyla da gündem oluyor.

Şahinkaya, uzun süredir birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi’den ayrıldı.

Emre Yusufi, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu açıklamayı şimdi yapmayacağım. O şu anda çok meşgul, ben de meşgulüm. O yüzden bir süre işimize odaklandık. Diyelim ki bir süreliğine işlerimize odaklandık. kırmak.”

Nilperi Şahinkaya, kadrosunda yer aldığı Gelin Takımı filminin galasında özel hayatına dair soruları yanıtladı. Emre Yusufi’den açıkça ayrıldığını söyleyen oyuncunun açıklaması sosyal medyayı salladı.

şahinkaya

‘MEZUN AYRILIĞI’NIN SONUCU ŞAŞIRDI

Şahinkaya ‘İyi şartlarda ayrılmaya karar verdik. Yani yavaş yavaş, yavaş yavaş… Şimdi efendim, kademeli ayrılıkla ilgili bir kitap yazıp bunu tüm Türkiye’ye sunacağım. “Yani kızmadan, kızmadan, sarılarak ayrılmak… Her iki tarafın da kabul ettiği bir ayrılıktır efendim” dedi.

Ünlü ismin bu konuşmasına ‘bunu da duyduk’, ‘aşamalı emeklilik sonrası kademeli ayrılık mı?’, ‘çok komik’ gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber