Salı, Ekim 22

“Kocam yasakladığım şeyleri yapıyor” dediğimde inanamadı… Sözünü kesti ve bir kez daha sordu! Nur Viral’in canlı yayınındaki itirafı gündem oldu

MYNET – Beyaz televizyon ekranlarında Nur Viral’in sunumuyla yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programı, her bölümüyle sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor. Programda yapılan itiraflar ve canlı yayında yapılan yorumlar herkesi şaşırttı.

Nur Viral’e bazı günler uzmanlar eşlik ediyor ve aile ilişkileri üzerine yorum yapıyorlar. Programın son bölümünün konuğu uzman psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu oldu.

CANLI İTİRAF ŞAŞIRDI

Bir itiraf bir kez daha canlıyı şaşırttı. Programa giriş yapan bir izleyici şöyle dedi: “Kocam yasakladığım şeyleri yapıyor.”

Civelekoğlu bu sözleri duyunca inanamadı ve misafirin sözünü keserek şöyle dedi: “Bunları eşinize mi yasaklıyorsunuz?” Bir dakika, eşinizden mi bahsediyorsunuz? Yoksa oğlunuzdan mı? diye sordu.

program 88

‘ONU DAHA ÇEKİCİ GÖRÜYOR MUSUNUZ?’

Nur Viral devreye girerek, “Burada hassas bir konu var” dedi. İzleyici şunları söyledi: “Mesela ben örtündüğüm için ona daha açık kadınlara bakmaması gerektiğini söylüyorum ama bakıyor.” Daha mı çekici görünüyor?’ diye devam etti.

PROGRAM 99

Civelekoğlu bu soruya, “Bir kadın kocasına kurallar koyduğunda ve o kuralları kontrol ettiğinde tüm çekiciliğini kaybeder.” şeklinde yanıt verdi. Çünkü o kadın onun için artık fethedilecek bir kadın değil, bir öğretmene, kuralları belirleyen bir müdüre dönüşmüştü. Bu yasağı koyan kadının kocasına hiç de çekici gelmediğini söyleyebilirim.’ diye yanıtladı.

Programdan bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber