Pazar, Eylül 22

Galatasaraylı teknik adam açıkladı! Meğer gerçek bambaşkaymış… Muslera’nın gol sevinci sırasında rakibine tekme atmasının nedeni de bu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys’a elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Temsilcimiz, ilk karşılaşmayı 3-2 kaybederken, İstanbul’daki rövanş maçını da 1-0 mağlup tamamladı. Young Boys’a galibiyeti getiren golü 87. dakikada Alan Virginius attı.

MUSLERA FUTBOL

Golün ardından Virginius’a sinirlenen Muslera, attığı şut sonrasında kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi. İlk maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle ikinci yarıda forma giyemeyen Uruguaylı kaleci, bu kez kırmızı kart nedeniyle oyuna devam edemedi.

UEFA’nın Fernando Muslera’ya en az 2 maç ceza vermesi bekleniyor.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

galatasaray39da-fernando-muslera39dan-alan-virginius39a-calcio

Centilmen kimliğiyle tanınan Fernando Muslera’nın böyle bir hamle yapması futbolseverleri şaşırtırken, Uruguaylının neden böyle bir şey yaptığı da merak konusu oldu.

GERÇEK FARKLIDIR…

YA278_1724795443_123

Ekol TV’nin haberine göre; Galatasaraylı bir teknik adam, Muslera’nın kırmızı kartıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Mağlubiyet vardı, bunu kabul etmedi, tepki gösterdi. Muslera’nın bu hareketinin asıl sebebi takımın tepkisizliği, kazanma hırsı ve arzusunun olmayışıdır. Takımın oyunundan hoşlanmaması.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber