Cumartesi, Eylül 21

Üsküdar’a vardığımızda etkinlikler başlıyor – KÜLTÜR SANAT

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler dizisi, Üsküdar’ın kültürel hayatına katkı sağlamaya ve Üsküdarlılara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda “Üsküdar’a Vardığımızda” etkinlikleri 25 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Üsküdar sahilinde başlayacak etkinlik saat 18.00’de “DJ Bey” performansıyla başlayacak.

Her perşembe devam edecek etkinlikte farklı lezzetler, farklı müzikler Üsküdarlıların beğenisine sunulacak.

Sahilde kurulacak rengarenk stantlar “Üreten Kadın”ın el yapımı eserlerine ev sahipliği yapacak. Etkinlikte, kadınların kaliteli el yapımı ürünleri satışa sunduğu “KÜP” standı ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı stajyerlerimizin emeklerinin yer alacağı “ÜSMEK” standı da tanıtılacak etkinlikte yer alacak. halka. Üsküdarlılar.

Ayrıca etkinlikte Üsküdarlılar sokak lezzetlerini de tatma fırsatı bulacak. Down sendromlu gençlerin servis personeli olarak çalıştığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan ‘Smile Coffee’, Üsküdarlılara da hizmet verecek.

Etkinlik, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Etkinlikte tüm Üsküdarlıları buluşmaya davet eden Dedetaş, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber