Cuma, Temmuz 26

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu’ndaki Samsung Galaxy Z Fold5’i inceledik

Her perşembe yayınlanan Online Satın Al Özel ve A101 Satın Al Kataloğu bu hafta da alışveriş tutkunlarının yüzünü yine güldürmeyi başardı. Her ihtiyaca ve zevke uygun ürünlerle alışveriş severleri avantajlı fiyatlarla buluşturan kataloğun en dikkat çeken ürünleri arasında elektronik kategorisine ait ürünler yer alıyor. Bu hafta teknoloji meraklılarının radarına takılan ürünlerden biri de Samsung Galaxy Z Fold5 oldu. a101.com.tr’ye özel İnternet Al Al Fırsat Fırsatları kapsamında 18 Ocak Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak ürüne dair tüm detaylar yazımızda!

Bu içerik marka işbirliklerini içermektedir.

18 Ocak 2024 tarihli A101 İnternete Özel Al-Al-Al Kataloğunu duyurduk!


Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5; Tasarımı ve teknolojik özellikleriyle oldukça dikkat çekmektedir. Piyasadaki satış fiyatlarına rağmen katalogda uygun fiyatıyla öne çıkan bu akıllı telefonun özellikleri merak uyandırdı. Sizler için kullanıcı yorumlarının da yer aldığı detaylı bir inceleme hazırladık.

Samsung Galaxy Z Fold5 12GB RAM, 256GB Depolama, Buz Mavisi (Samsung Türkiye Garantili)


İsimsiz tasarım - 2024-01-18T160155.049

Öne Çıkanlar

  • Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5, telefonu açtığınızda 7,6 inç büyüklüğünde bir tablet ekranı sunuyor.

  • Samsung Galaxy Z Fold5’te 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bu, çoklu görev yaparken ve büyük dosyaları saklarken yüksek performans sağlar. Ayrıca daha fazla uygulama ve medya depolamanıza da olanak tanır.

  • Tek ekranda üç pencereyi yöneterek akış yapmanıza ve gezinmenize olanak tanıyan cihaz, 12 adede kadar pencereyi açık tutabilen görev çubuğu sayesinde bir uygulamadan diğerine kolayca geçiş yapmanıza olanak tanıyor. Daha da fazla üretkenlik için S Pen ile birlikte kullanılabilir.

  • Cihaz, güçlü Qualcomm Snapdragon 888 veya Samsung Exynos 2100 işlemci tarafından desteklenmektedir.Bu, oyun ve yoğun görevler gibi yüksek performans gerektiren görevleri kolayca gerçekleştirmenize olanak tanır.

  • Galaxy Z Fold5, 4400 mAh pil kapasitesine ve hızlı şarj özelliğine sahip. Bu, daha uzun süre dayanmasını ve daha hızlı şarj olmasını sağlar; 73 saate kadar dinleme ve 21 saate kadar izleme olanağı sunar.

  • Cihazın arkasında üçlü kamera sistemi bulunuyor: 12MP geniş açılı ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 12MP telefoto kamera. Bu sayede yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir ve 4K videolar kaydedebilirsiniz.

  • Galaxy Z Fold5, Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve Samsung’un One UI arayüzünü kullanıyor. Ayrıca cihazda parmak izi tarayıcı, yüz tanıma ve NFC gibi özellikler de bulunuyor.

  • 30x Space Zoom8, Çift Önizleme ve Uzman RAW özelliklerini çift ekranlı bir form faktöründe birleştiren bir kamera sistemi ile yepyeni bir düzeyde çekim yapmanıza, çekim yapmanıza, yakınlaştırmanıza ve düzenlemenize olanak tanır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Katlanabilir ekranı kullanma deneyimi çok etkileyici ve pratik.”

  • “Performansı oldukça iyi, çoklu görevlerde veya yoğun uygulamalarda bile gecikme olmuyor. Kamera kalitesi de yüksek, harika fotoğraflar çekiyor.”

  • “Pil ömrü biraz daha uzun olabilirdi.”

  • “Fiyat biraz yüksek ama katlanabilir ekran teknolojisi göz önüne alındığında bu beklenen bir şey.”

Ürünü keşfedin

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber