Cumartesi, Temmuz 27

Helvacı’nın Bileği Bükülmüyor – SPOR

İzmir Süper Amatör Lig’in 11. haftasında Aryam 1925 Manavkuyu ​​​​​​​SK’yı konuk eden Aliağa Helvacı Spor, rakibini 4 golle mağlup etti. Aliağa ekibini galibiyete taşıyan golleri 28. ve 59. dakikada Kenan Atamer, 51. dakikada Berke Can Zenger ve 77. dakikada Ali Yağan kaydetti. Bu sezon ligde maç kaybetmeyen Helvacı Spor, aldığı galibiyetle puanını 31’e çıkararak liderliğini sürdürdü. Aliağa ekibi, en yakın rakibi Çiğli Belediyespor ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar, Helvacı sahasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti. Şampiyonluk yolunda final gibi oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip, taraftarlarının büyük desteğiyle başladı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Helvacı Spor, ikinci yarıda gol attı. Aliağa’nın ekibi ikinci yarıda 3 gol atarak sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Aliağa ekibi, galibiyetini taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Helvacı Teknik Spor Direktörü Mehmet Ateş: “Yolun sonu şampiyonluk”
Aliağa Helvacı Spor Teknik Direktörü Mehmet Ateş, şampiyonluk yolunda tüm maçlara final atmosferinde hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yurt içi ve yurt dışında oynadığımız bütün maçlar bizim için çok önemli. Takım olarak çok motiveyiz. Şampiyonanın sonunda şampiyon olup, hak ettiğimiz üst sıralara ismimizi yazdırmak istiyoruz. Bu yolculukta bizlere destek olan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve doksan dakika boyunca alkışlarıyla onikinci adam rolünü oynayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu yolculuğun sonu şampiyonluk olur” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber