Cumartesi, Temmuz 27

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Mal Varlığını açıkladı – GÜNDEM

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren şeffaf yönetim anlayışıyla görevine devam ediyor. Gemlik için halk toplantıları ve yoğun çalışma temposuyla görevine devam eden Belediye Başkanı Deviren, birçok unsuru içeren sahiplik beyanını açıklayarak belediye meclisine astı.

Gayrimenkul, otomobil, hisse senedi ve tasarruf hesapları gibi çeşitli gayrimenkul varlıklarını içeren mülkiyet beyanı; Her ne kadar satın alma yıllarını ve o yılın satın alma değerlerini içerse de 29 Nisan 2024 tarihinde Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafından imzalandı.

Gemlik Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçeye hizmet verdiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, şöyle konuştu: “Her hafta düzenlediğimiz halk günüyle vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hem sokakta hem de yürüttüğümüz faaliyetlerle vatandaşlarımıza her zaman destek oluyoruz. Görevimizin her anında şeffaf yaklaşımımızı sürdüreceğiz. “Bugün sahiplik beyanımızı belediyemizdeki billboardlara asarak vatandaşlarımıza duyuruyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından mülkiyet beyanı Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafından imzalanarak belediyenin ilan panosuna asıldı.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber