Cumartesi, Temmuz 27

‘Deprem gibi oldu! Evimiz başımıza yıkıldı’ Çöken binada yaralanan vatandaş korkunç anları anlattı ‘Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi’

Türkiye Pazar günü İstanbul Küçükçekmece’de bir binanın çökme haberiyle uyandı. Çöken binanın enkazından acı haber gelirken, 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Kartaltepe ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 katlı binanın çökmesi sonucu ayağından yaralanan Mikail Atlı, yaşadıklarını anlattı.

“DEPREM GİBİ OLDU”

Eşinin enkaz altından çıkarıldığı Bakırköy’de Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Atlı, şunları söyledi: “Deprem gibiydi. Öncelikle sabah sarsıldı. Uyanıp ne olduğunu görmek için pencereden dışarı bakmaya çalıştığımda bina sarsıldı. Daha da fazlası ev başımızın üstüne çöktü. Allah’a şükür eşim ve ben iyiyiz ama maddi durumumuz iyi. “Şirket olarak kaybımız var.” dedi.

AA-20240602-34756240-34756237-KUCUKCEKMECEDE_BINA_COKTU

“DÜNYAMIZ YOK OLDU”

Enkazın altından kendi imkanlarıyla çıktığını ancak eşinin arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldığını iddia eden Atlı, şöyle konuştu: “Dünyamız yıkıldı. Ailemi kurtarmaya çalıştım. Orada bir bebekleri vardı ve Orada bir bebek var, onlara bakmaya gittim. Karşımda bir kadın gördüm, ağzı ve burnu kan içindeydi. Engellendi. Betonu kırıp kafasını kurtardım ama enkazın altından çıkaramadım. Daha sonra arama kurtarma ekibi onu dışarı çıkardı. Eşimin kafasında birkaç dikiş var, ciddi bir şey yok. dedi. (AA)

indirmek
Bu içerik Hande Dağ tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O şehirde termometreler 40 dereceyi gösteriyordu!O şehirde termometreler 40 dereceyi gösteriyordu!
Otomobilin çarptığı yaşlı kadın böyle havaya fırladı!Otomobilin çarptığı yaşlı kadın böyle havaya fırladı!
İmamoğlu İmamoğlu, bunun “kapımızda bekleyen” bir durum olduğunu söyleyerek açıkladı! “40-50 yılda bitiremeyiz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber