Cumartesi, Temmuz 27

Danimarka’nın Süper Lig kulüplerinden Vejle Boldklub’un yeni sahibi Dr. Çağdaş Şenyürek oldu!Dünyadan Futbol

Danimarka Süper Lig kulüplerinden Vejle Boldklub’un yeni sahibi belli oldu. Uzun süredir devam eden görüşmelerin sona ermesiyle Vejle kulübünün yeni sahibi ve başkanı Dr. Çağdaş Şenyürek oldu.

“EKİBİMİZLE HAZIRIZ”

Başkan Şenyürek, ilk açıklamasında şunları söyledi: “Danimarka futbolu, Avrupa’nın yükselen değerlerinden biridir. Vejle köklü bir geçmişe sahip, şampiyonluklar kazanmış, önemli oyuncular yetiştirmiş bir kulüp. Vejle’nin üst sıralar için mücadele edeceğine ve bu mücadeleyi vereceğine inanıyoruz. Avrupa kupalarında Danimarka futbolunu temsil edecek.” “Futbol planlamalarını profesyonel ekibimizle yapmaya hazırız. Ana hedefimiz bu sezon Vejle’yi ligde tutmak ve ardından gelecek sezonlar için iyi bir takım yapısına başlamak.”

Orta ve uzun vadeli planlarımız ve enerjimizle futbola değer katmak için buradayız.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Raporda yeni detaylar: Kırılan telefondan ne çıktı? "Sırf Fatih Terim'i memnun etmek için..."Raporda yeni detaylar: Kırılan telefondan ne çıktı? “Fatih Terim’in yararına…”
Eren Derdiyok futbolu bırakıyor!  İşte yeni mesleğiEren Derdiyok futbolu bırakıyor! İşte yeni mesleği
Terim yapacağını yaptı!  Kendisine gelen topa topuğuyla vurdu, Yunanlılar şaşkına döndüTerim yapacağını yaptı! Kendisine gelen topa topuğuyla vurdu, Yunanlılar şaşkına döndü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber