Cumartesi, Temmuz 27

Araçlar kafa kafaya çarpıştı! AK Partili başkan hayatını kaybetti

Kaza, Samsun’un Irmaksırtı İlçesi Çarşamba Mahallesi’nde Samsun-Ordu Karayolunun 32. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba’dan Samsun’a nişan törenine giden Tolgahan Topuz’un (22) kullandığı otomobil, önce Ümit K.’nin kullandığı kamyona çarparak karşı şeride geçti. .

KAFA ÇARPILDI

Samsun’dan Çarşamba istikametine giden AK Artvin Partisi Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu’nun (25) kullandığı otomobille 55 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Onur B.’nin kullandığı otomobil karşı şeride girerek sol önden kazaya neden olan araca çarptı.

05dd13a8-4f92-4bdb-9f8e-d4ce0ae4a930

SORUŞTURMA BAŞLADI

Kazada sürücüler Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz ile Ertuğrul S. ve Nuh Ç hayatını kaybetti. Ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla Çarşamba’daki devlet hastanesine kaldırıldı. Aracın sürücüsü AK Artvin Partisi Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu ile diğer sürücü Tolgahan Topuz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

09aa47b7-fda6-4574-b2d8-2fd0fed8bbb6

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

24e1bb52-5480-481c-bdaa-1d51718208cd

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Partimiz İl Gençlik Kolları Başkanımız Artvin, kıymetli yoldaşımız ve yoldaşımız Doğukan İslamoğlu’nun vefatından büyük üzüntü duyuyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Merhum kardeşim ve ben, ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş'ta skandal kaza!  Trafiği böyle felç ettilerBeşiktaş’ta skandal kaza! Trafiği böyle felç ettiler
Fatih'te asayiş güçleri: 11 gözaltı!Fatih’te asayiş güçleri: 11 gözaltı!
Pakistan'da yolcu otobüsüne saldırı! Pakistan’da yolcu otobüsüne saldırı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber