Cumartesi, Temmuz 27

3 yaşındayken bahçeye bırakılmıştı! Genç kız, yıllar sonra Esra Erol’un programında ailesine kavuştu

ATV’de yayınlanan Esra Erol programına katılan 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşi Aleyna Yılmazer’in annesi Sevgi Yılmazer tarafından Düzce Koçyazı köyündeki bir evin bahçesine bırakıldığını söyledi.

CANLI WHILE YARDIM İSTEDİ

Yıllardır kardeşini arayan Fatma Çay, şunları söyledi: “İçimde büyük bir yangın var. İnsan görmediği birini de özleyebilir. “Bana umut verin” diyerek Esra Erol’dan yardım istedi.

Aleyna Yılmazer olarak tanıdıkları kız kardeşinin adının aslında Selin Yıldırım olduğunu söyleyen Esra Erol, canlı yayında müjdeli haberi verdi. Fatma Çay’ın kız kardeşi kısa sürede bulundu.

WhatsApp görseli 2024-02-02, 21.18.14 (1)

GÖZYAŞLARI İÇİNDE BULUNDULAR

Kız ve kız kardeş stüdyoda yeniden bir araya geldi ve uzun süredir birbirlerini istiyorlardı. Güzel bir ailede büyüdüğünü söyleyen Selin, gözyaşlarını tutamadı.
Baba İsmail Bey de yıllar sonra kızına kavuştu. “Allah Esra Erol’dan razı olsun. Bizi bir araya getirdi.” Dedi.

WhatsApp görüntüsü 2024-02-02, 21.18.14 (3)
Esra Erol, “Sorunların çözüldüğü için çok mutluyum. Dinleyicilerime teşekkürler. “Sana sahip olduğum için mutluyum.” Halka teşekkür etti ve bilgilerin mükemmel bir şekilde eşleştiğini, ancak bir DNA testine ihtiyaç duyulacağını söyledi.Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Estetikte son nokta” dedi! Ameliyatı eşi yaptı
Posta “Dilber” yazısı gündem oldu!
Bunu görenler şaşkına döndü!  Elindeki tespihle raconunu kesti!Bunu görenler şaşkına döndü! Elindeki tespihle raconunu kesti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber